Banner

Politica de confidentialitate

S.C. vitalmond COMIMPEX S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 27242.

 

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din pagina principala, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de SC vitalmond COMIMPEX SRL sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.  

 

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale SC vitalmond COMIMPEX SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

 

Optarea pentru abonarea la newsletterul vitalmond Comimpex implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania vitalmond COMIMPEX.

 

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual www.vitalmond.ro , informarea despre produsele si promotiile vitalmond COMIMPEX sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de vitalmond COMIMPEX, realizarea de rapoarte statistice.  

 

SC vitalmond COMIMPEX S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de vitalmond COMIMPEX cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

 

SC vitalmond COMIMPEX SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter SC vitalmond COMIMPEX SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

 

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

 

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

          - prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;

          - prin trimiterea unui email la adresa marketing(at)vitalmond.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

 

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa marketing(at)vitalmond.ro prin care furnizeaza datele modificate.