Banner
IENUPAR ULEI ESENTIAL INTEGRAL
IENUPAR ULEI ESENTIAL INTEGRAL
  • Cod produs: 100% ulei esențial integral de Ienupăr (Juniperus communis).

Pret:   23.00 Lei

Adauga in Cos:

 

Descriere

ULEI ESENȚIAL INTEGRAL (NEFRACȚIONAT)

Ienupărul este un arbust din familia coniferelor, care uimește botaniștii cu rezistența, vitalitatea și capacitatea sa de adaptare. Fructele sale se coc într-un ciclu neobișnuit de lung, de doi ani, timp în care ajung să secrete prețiosul ulei volatil de ienupăr, cu aplicații terapeutice nenumărate. Experiența de până acum arată că acest ulei are o afinitate deosebită cu aparatul reno-urinar, stimulându-i funcțiile, apărându-l de infecții, vindecându-l de bolile bacteriene sau fungice. Dar efectele sale sunt mai ample, așa cum vom vedea:

 

 

Mod de utilizare intern: Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

 

Ingrediente: Ienupăr (Juniperus communis), ulei esențial 100%.

 

ACȚIUNI – INTERN: stimulent renal, diuretic, depurativ (stimulează eliminarea ureei), antiseptic reno-urinar, antibiotic cu spectru larg, antiseptic respirator, antispastic (muscular, intestinal, respirator, urinar, genital), sudorific ușor, stimulent al activității cerebrale.

 

ACȚIUNI – EXTERN: antiinflamator articular, calmant, stimulent al circulației sanguine, antibiotic.

 

INDICAȚII INTERNE: cistită, infecții urinare rezistente la antibiotice, gută, valori ridicate ale acidului uric, retenție de apă în țesuturi, alăptare, curele de detoxifiere, curele cu crudități, adjuvant în prostatită și adenom de prostată.

 

INDICAȚII EXTERNE: răni care se vindecă lent, adjuvant în acnee, micoze ale scalpului, îmbunătățirea calității somnului.

 

Prezentare: Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Precauții: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.

 

Contraindicații: Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Cupressaceae.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului

Notificare nr. 10846/15.02.2017