Banner
CIMBRU ULEI ESENTIAL INTEGRAL
CIMBRU ULEI ESENTIAL INTEGRAL
  • Cod produs: 100% ulei esențial integral de Cimbru (Thymus satureioides)

Pret:   31.00 Lei

Adauga in Cos:

 

 

ULEI ESENȚIAL INTEGRAL (NEFRACȚIONAT)

Este cunoscut și recunoscut în lumea medicinei, în primul rând ca antibiotic cu spectru larg, capabil de rezultate spectaculoase acolo unde multe alte remedii, naturale sau de sinteză, dau greș. Pus un pic în umbră de către cimbrul roșu, care este un antiseptic mai intens, uleiul de cimbru comun (sau de cultură) are avantajul de a fi mai bine suportat de către sistemul digestiv și epiteliile renale. Uleiul de cimbru este mai folosit decât de cel de cimbru roșu, fiind tolerat și de copii, de persoanele cu probleme digestive sau cu un grad ridicat de iritare a mucoaselor respiratorii (adică exact de cei care au nevoie de acest remediu). De asemenea, cimbrul este mai des folosit extern, deoarece, aplicat pe piele sau inhalat, are o acțiune blândă și eficientă.

 

Mod de utilizare intern: Se iau câte 1-2 picături, de 2-3 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

 

Ingrediente: Cimbru (Thymus satureioides), ulei esențial: 100%

 

ACȚIUNI – INTERN: antibiotic cu spectru larg, antifungic, antiviral, inhibă dezvoltarea protozoarelor, antispastic respirator, antispastic digestiv, antiseptic reno-urinar, antiseptic respirator, sudorific ușor, stimulent al activității cerebrale, carminativ, emenagog, expectorant, hipertensor, crește rata metabolismului, vermifug.

ACȚIUNI – EXTERN: stimulent al circulației sanguine, rubefiant, antibiotic, antifungic, antiviral, antiinflamator articular, dezinfectant.

 

INDICAȚII INTERNE: bronșită infecțioasă, pneumonie, tuse productivă, tuse convulsivă, adjuvant în TBC rezistent la antibiotic, cistită, pielită, pielo-nefrită, infecții reno-urinare rezistente la antibiotic, viermi intestinali, infecție cu Giardia lamblia, toxiinfecții alimentare.

 

INDICAȚII EXTERNE: rinită cronică și sinuzită, accelerarea vindecării răcelilor (viroze gripale), prevenirea îmbolnăvirii în timpul epidemiilor de gripă, dureri reumatice.

 

Prezentare: Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Precauții: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat.

 

Contraindicații: Alergie la cimbru, gastrită acută.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr. 10345/30.06.2016